Over ons

Als damesdispuut vallen onze leden op door hun charisma en hun charmante persoonlijkheden. Deze laten ze graag op de sociëteit zien wanneer zij eten en borrelen op dinsdagavond. Ieder lid van Het Dispuut Amoreia is op haar eigen manier charmant, deze verschillen vullen elkaar perfect aan en vormen zo een uniek damesdispuut binnen het Eindhovense studentenleven.

Tussen alle mannen op de Technische Universiteit en binnen SSRE, houdt deze groep vrouwen zich staande. Zij laten zien dat zij deze mannen makkelijk aankunnen en zo om hun vinger gewonden hebben. Sterke en zelfverzekerde vrouwen die voor hun doel gaan en recht door zee zijn. Door een combinatie van deze eigenschappen en verschillende karakters, vormen deze meiden een hechte groep die alles, waar ze hun zinnen op zetten, gedaan krijgen.

Een jaar bij Amoreia

 

Augustus

Introweek

Na de zomervakantie beginnen wij het jaar gelijk met de introductieweken van de TU/e en Fontys! Hét moment om met de vereniging aan de nieuwe studenten te laten zien wat wij doen, en vervolgens eerstejaars in te schrijven! 

September

Diesweek

In september viert de vereniging dat we een jaartje langer bestaan, door een hele week activiteiten te organiseren. Ook wij genieten mee van het jaarlijkse diesdiner, het diesfeest, en andere activiteiten.

December

Verenigingsgala

Als kers op de taart vieren wij met de vereniging in december nóg een keer dat we een jaartje ouder zijn, en daar kunnen wij niet ontbreken! Met mooie jurken, lekkere borrels en fijne muziek maken wij hier een topavond van.

Januari

Amoreia kerstdiner

Gezien de drukke december maand houden wij ons kerstdiner altijd een beetje later. Namelijk in januari. Een fijn moment om samen te genieten van lekker eten en veel wijn en zo even te quality-timen!

Maart

Datediner

Rond maart organiseert Amoreia een datediner voor haar leden. Hierbij worden voor alle singles blind dates geregeld, om met Het Dispuut en haar dates te genieten van een uitgebreid diner met wijn en ijsbrekende spellen.

Voorjaar

Dispuutsvakantie

In het voorjaar zoeken wij met Het Dispuut een fijn vakantieplekje op. Zo zijn wij naar Rome, Napels, Praag en Warschau geweest om lekkere biertjes te drinken, steden te verkennen, van de zon te genieten en uit te gaan.

Mei & Juni

Toernooienseizoen!

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer volop kunnen gaan genieten van biertjes in de zon op alle toernooien die studerend Eindhoven neerzet.

Juni

Na-Examen Dagen

De Na-Examen Dagen zijn hét moment om de studentenverenigingen in Eindhoven te leren kennen. Waar wij natuurlijk onszelf laten zien bij SSRE en zoveel mogelijk jongens en meiden enthousiast proberen te maken voor het verenigingsleven met ons!

Juli

Zeilweekend

Met de vereniging op zeilweekend in Friesland. Ook als je niet zo heel goed kunt zeilen kom je met de motor heel ver!

AI Website Software